Üdvözöljük Szentgál község honlapján!

Szentgál a Dunántúlon, Veszprém megyében található. A 8-as számú fő közlekedési úton haladva Veszprémtõl Nyugatra tűnik fel Szentgál táblája. Innen még 3 km-t kell haladni a bekötőúton, hogy a községbe érjünk...

Szentgál története

Bursa Hungarica

Tájékoztató
Bursa Hungarica Felsőoktatási
Önkormányzati Ösztöndíjrendszerről
 
Szentgál Község Önkormányzata csatlakozott a Bursa Hungarica Önkormányzati Ösztöndíjrendszerhez. A pályázat benyújtásának részletes feltételei a „Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2016. évi fordulója elbírálásának szabályairól” szóló        Szabályzatban olvasható az önkormányzat honlapján.
 
A pályázat beadásához az EPER-Bursa rendszerben (https://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.axps) pályázói regisztráció szükséges.
 Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati évben regisztráltak a rendszerben, a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-BURSA rendszerbe.
 
A regisztrációt/belépést követően tölthetik fel a pályázók a személyes és pályázati adataikat, ezt követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva kell benyújtani a pályázatot a Szentgáli Polgármesteri Hivatalban. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együttesen érvényes.
 
A pályázat benyújtása 2015. november 9-ig lehetséges.
 
Bővebb tájékoztató: www.emet.gov.huhonlapon, www.szentgal.huhonlapon, illetve a Szentgáli Polgármesteri Hivatalban
 

Hivatásos gondnoki képzés

A hivatásos gondnoki képzés részleteiről ide kattintva tájékozódhat, illetve a jelentkezési lapot innen töltheti le.

Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélfogadási rendje

Az egyenlő Bánásmód Hatóság májusi ügyfélfogadási rendje ITT olvasható.

HASZONBÉRLETI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Szentgál HU21-31467 pályázati
azonosító számú eljáráshoz

amelynek célja családi gazdaságok kialakítása és megerősítése, továbbá az állattenyésztési tevékenység ösztönzése, az állattenyésztés termőföld igényének biztosítása
 

Avar és kerti hulladék nyílttéri égetésének rendelete

Szentgál Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2015.(IV. 30.) önkormányzati rendelete az avar és kerti hulladék nyílttéri égetéséről ide kattintva érhető el.